Meubels pimpen... I love it...

 

Ik heb een ontzettend gave, originele hutkoffer gekocht en ben hem aan het pimpen.

Ik heb het hout geschuurd en de kist een mooie kleur gegeven. Hieronder zie je het oorspronkelijke kleurtje... Echt zoals vroeger, maar ja, wat zal ik zeggen..? Toch wel een beetje.. eh.. niet mijn kleur. :D Nu de binnenkant behangen met dit romantische rolletje. Dat doen we even. Kuch.

Daarnaast ben ik bezig met het schuren van een rotan/houten stoel. Wát een verschil en wát wordt 'ie nu mooi! Prachtig hout.

Daarnaast heb ik nog een ouderwets ding dat ik schuren mag. En wie weet ga ik me daar wel op uitleven! Mijn eerste houtsnijwerk?

En vast niet als laatste: ik heb een bank die ik ga pimpen... Schilderen en spijkerstof erop naaien. Ik heb er he-le-maal zin in. En als het mooi wordt, krijgt u het hier te zien. Anders niet natuurlijk. :P

Heb je een vraag? Laat even een bericht achter!